Diensten voor uitgevers

driemaandelijkse
brochure voor boekhandels

Reserveer een pagina in de brochure die wij ieder kwartaal onder circa 750 boekhandels in Nederland en Vlaanderen verspreiden. Doordat de brochure met verschillende uitgevers wordt gedeeld zijn de kosten erg laag.

professionele
Boekopmaak

Laat jouw boek of andere publicatie zoals een proefschrift of scriptie professioneel opmaken. We kunnen een drukklaar PDF-bestand aanleveren of je kunt jouw boek of publicatie via ons tegen scherp tarief laten drukken.

promotioneel
Drukwerk

Indien je geregeld met je lezersdoelgroep of juist met de zakelijke markt in contact is het altijd goed om bijvoorbeeld een promotiekaartje uit te kunnen delen.

digitale
3D Boekafbeelding

Laat van jouw boek een digitale 3D-afbeelding maken. Je ontvangt de afbeelding in hoge resolutie, zodat je deze zelf kunt gebruiken, zowel online als bijvoorbeeld op drukwerk.

online
landingspagina

Een landingspagina over jouw boek vormt een mooi online visitekaartje en kan bovendien voor extra omzet zorgen door integratie van een eenvoudige webshopmodule.

roll-up
banner

Wil je op een beurs of in een boekwinkel jouw boek promoten, laat een levensgrote roll-up-banner maken. De banner wordt compleet incl. systeem afgeleverd.