Online landingspagina voor jouw boek

Presenteer jouw boek aan de wereld

Heb je er al aan gedacht om jouw boek een eigen website te geven? Een plek op het internet waar je van alles en nog wat kunt vertellen over jouw uitgave? Vertel bijvoorbeeld hoe het tot stand is gekomen, overtuig lezers van de kwaliteit van jouw boek en bied tegelijkertijd pers en andere zakelijke doelgroepen de nodige handvatten om erover te schrijven en praten.

Ook is er natuurlijk ruimte voor meer informatie over de auteur(s), kun je een boektrailer (video) laten zien en bied je iedereen een laagdrempelige mogelijkheid om in contact te komen met de auteur(s) en/of uitgever.

Mogelijk wil je zelf ook je eigen boek verkopen. Ook dat kan door het toevoegen van een eenvoudige webshopmodule.

Indien je een online advertentiecampagne overweegt dan is een landingspagina sowieso een slimme zet. Je kunt de pagina mooi laten aansluiten op de boodschap uit je campagne en de bezoeker tot actie aansporen.

Heb je interesse? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. De kosten zijn sterk afhankelijk van jouw wensen, maar je hebt al een landingspagina voor slechts € 199,-. Indien gewenst kan ik je tevens helpen met het opzetten van een Facebook of Google Adwords campagne.