Veelgestelde vragen

Boekhandelsbrochure

Het aanmeldformulier geeft exact aan welke informatie wij nodig hebben. Je hoeft zelf niets op te maken, je kunt gewoon de gevraagde informatie in het formulier invullen en de gevraagde afbeeldingen uploaden (waaronder cover van het boek).

Alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels die bij het CB zijn aangesloten (ruim 700) ontvangen via het CB de brochure. Filialen van ketens met een centraal inkoopbeleid ontvangen de brochure niet, zij kopen immers niet individueel in.

Je kunt per pagina één boektitel vermelden.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de eenheid qua vormgeving te bewaken is ervoor gekozen om te werken met een standaardopmaak. Het is daarom niet mogelijk om een eigen opgemaakte pagina aan te leveren. Wil je een kleine wijziging in de standaardvormgeving dan is dat altijd bespreekbaar, neem daarvoor contact met ons op.

De indeling van de brochure is willekeurig en wordt door mij i.o.m. De Vrije Uitgevers bepaald. Helaas is het niet mogelijk om een bepaalde paginapositie te reserveren.

Bij het reserveren kun je aangeven of je één, twee of meer pagina’s wilt reserveren. Het tarief is per pagina per brochure.

Ja, zodra jouw pagina is opgemaakt ontvang je hier per e-mail een PDF van. Je hebt vervolgens twee werkdagen de tijd om hier nog aanpassingen voor door te geven.

Ja, zodra de brochure gereed is voor de drukker ontvangt iedere deelnemende uitgever een link naar de PDF van de brochure. Het is niet mogelijk om op dat moment nog wijzigingen door te geven.

Ja. Op basis van het ISBN maken wij zelf de benodigde barcode en plaatsen die op de pagina van jouw boek zodat de boekhandel makkelijk kan bestellen.

Zeker, zie de brochures die onder andere op deze pagina staan.

De kosten voor deelname zullen in de verspreidingsmaand van de brochure door De Vrije Uitgevers op de maandelijkse kostenfactuur in rekening worden gebracht.

In principe is een reservering definitief en bindend. Dit staat ook expliciet bij het reserveringsformulier vermeld. Wil je toch wijzigen of annuleren neem dan even contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Het genoemde tarief is all-in. Er komt alleen nog 21% BTW bij, maar verder zit alles in de prijs inbegrepen: opmaak, drukken en verspreiden.

Ja, de brochure wordt ook onder alle bij het CB aangesloten boekhandels in Vlaanderen verspreid (excl. filialen van Standaard Boekhandel).

Contact

Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.